Parkering

Skiltgjenkjenning (ANPR) i Byporten P-hus

Byporten P-hus ligger i kjelleren under kjøpesenteret. Det er innkjøring fra Biskop Gunnerus gate 6.

P-huset administreres av Apcoa, som benytter Skiltgjenkjenning (ANPR). Dvs at når du kjører inn så trenger du ikke gå til betalingsautomaten for å trekke billett. Parkeringstiden starter automatisk og blir deretter regnet ut når du drar. Du vil kun betale for den tiden du bruker.

Last ned parkeringsappen, så administrerer den parkeringen din.

Les mer om Skiltgjenkjenning og betalingsmulighetene ved å klikke på linken under, eller sjekk ut informasjonen i p-huset.

Byporten P-hus tilbyr parkering både til besøkende for korttidsparkering, ansatte i nærmiljøet og hotellgjester.

 

Mer om Skiltgjenkjenning:

APCOA NORWAY AS behandler personopplysninger for å kunne levere og administrere parkeringstjenester til våre kunder gjennom våre ulike plattformer. Nedenfor finner du informasjon om personopplysninger som samles inn, hvorfor og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene. https://www.apcoa.no/personvern-disclaimer/

 

Leie Parkering i Byporten P-hus, Sentrum, Oslo

Hvis du har behov for jevnlig parkering sentralt i Oslo vil det lønne seg å leie parkering. Du vil ha ubegrenset tilgang i leieperioden. Skiltnummeret på bilen din vil være parkeringsbeviset ditt, og på grunn av Skiltgjenkjenning (ANPR) på stedet er parkeringsopplevelsen helt sømløs. Ingen bommer!