Personvernerklæring

Behandling av personopplysninger i Byporten ANS

Byporten ANS behandler informasjon om deg som er besøkende på vår eiendom, bruker av våre digitale løsninger, kunde gjennom at du eller din arbeidsgiver leier lokaler i vårt bygg, og forretningsforbindelser. Det er Byporten ANS som er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene.

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som person, for eksempel navnet ditt, e-postadresse, fødselsdato, telefonnummer og lignende.

Vi registrerer og bruker personopplysninger for å administrere våre forhold til kunder og forretningsforbindelser, samt for å ivareta sikkerheten på våre bygg og i forbindelse med markedsføring. Vi innhenter som regel opplysningene direkte fra deg. Vi behandler ikke sensitive personopplysninger.

Disse opplysningene behandler vi

Om besøkende på våre nettsider

Vi arbeider kontinuerlig med brukeropplevelsen på våre nettsider. Det viktigste innholdet skal være lett å finne, og innholdet skal være lesbart fra de enhetene som våre kunder og besøkende faktisk bruker.

For å forbedre nettsidene og gjøre disse enklere å bruke, benytter vi informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små tekstfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din. De inneholder blant annet informasjon om hvilke sider du besøker på nettet. Ved å bruke våre tjenester samtykker du til at vi kan bruke slikt verktøy, med mindre du deaktiverer innstillinger for cookies i nettleseren din eller deaktiverer et verktøy ved å klikke på en opt out lenke. Informasjonskapslene som vi bruker kan ikke spre skadelige programmer eller skade din datamaskin på noen måte.

Vi bruker et Tag Management System som heter Google Tag Manager for å bestemme hvilke sporings- og markedsførings-verktøy som er aktivert på hvilke sider. Google Tag Manager i seg selv lagrer ikke data.

Hvilken informasjon registreres om deg som bruker

Når du besøker Byporten på nett registrerer vi ulik type informasjon om deg som bruker:
•Din posisjon, ved bruk av IP-adresse, posisjonsdata eller lignende. IP-adressene maskeres ved at de tre siste sifrene fjernes. Dette gjør at IP-adressen er umulig å spore tilbake til deg.
•Din web-adferd. Hvilke sider du besøker og hvor ofte.
•Teknisk informasjon om din nettleser og ditt operativsystem.

Hvordan vi bruker data som er samlet inn

Informasjonen som vi samler inn om deg blir brukt til flere ulike formål.

Noen nettsider trenger informasjonskapsler for å virke, slik at vi kan gi deg funksjonalitet i form av verktøy og funksjoner.

Videre bruker vi data om din og andre brukeres adferd for å forbedre våre nettsiders funksjonalitet, brukeropplevelse og innhold gjennom bruk av analyseverktøy.

For å gi våre brukere relevante og tilpassede tilbud og innhold, bruker vi dataene til å velge hvilke kunder som skal få presentert forskjellige tilbud eller innhold.

Vi har også koblet enkelte av sidene våre til et annonsenettverk. Informasjonskapsler fra disse sidene gjør at du kan oppleve å motta tilpasset reklame på tredjeparters nettsider. Du er anonym, men annonsenettverket registrerer at du bruker en pc, nettbrett eller mobil som har besøkt byporten.no tidligere. Dette gjelder nettsidene til Facebook, Google, Xaxis, Adform, YouTube, A-media og Schibsted.

Facebook bruker informasjonskapsler hvis du har en Facebook-konto, bruker Facebook-produktene, deriblant nettstedet og appene til Facebook, eller besøker andre nettsteder og apper som bruker Facebook-produkter (inkludert Liker-knappen og annen Facebook-teknologi). Med informasjonskapsler kan Facebook tilby deg Facebook-produkter og forstå informasjonen de mottar om deg, inkludert informasjon om din bruk av andre nettsteder og apper, uavhengig om du er logget inn eller registrert.