Bli med på 25-årsjubileet til Byporten Mall of Oslo

Mandag 11. mars markerer vi at Byporten feirer 25 år! Vi ønsker velkommen til feiring med hyggelige aktiviteter og gode tilbud gjennom hele uken. Hvis du er medlem av kundeklubben Byporten+ får du tilgang til eksklusive tilbud, så last ned appen nå.

Vi feirer 25 år i 2024 og er stolte over å ha blitt en del av Oslos pulserende byliv gjennom årene. Byporten har blitt en destinasjon for moteinteresserte, et sosialt samlingspunkt for både lokale og tilreisende og et sted der man kan gjøre store og små ærender i hverdagen. Hos oss finner du flere frisører, apotek, unike restauranter, små og store kafeer og veldig mye annet. Du finner også en hel etasje dedikert til mote – her finner du sesongens sko, klær, vesker og tilbehør. I år vil vi se at motebildet er spesielt inspirert av 90-tallet, så her kan man virkelig få kjenne på nostalgien når man kikker gjennom nyhetene i butikkene. Og det passer jo perfekt når vi skal feire 25-årsdag – da kan vi se hvordan trendene fra 1999 har gjort et velfortjent comeback nå i 2024. 

Så kom gjerne og bli med på feiringen 11. mars! Det blir hyggelige overraskelser gjennom hele dagen. I tillegg vil vi ha en rekke spennende kuponger tilgjengelig i Byporten+ for å markere dagen, så sjekk ut dine fordeler i appen.

Vi er fortsatt her – 25 år senere – for alt du skal!

 

  • Publisert: 1. mars 2024
  • Tekst: