Black Cat Kaffe og Tehus

DEN LILLE BUTIKKEN MED DET STORE UTVALGET

Black Cat Kaffe og Tehus er et tradisjonsrikt og familieeid firma med over 110 års erfaring. Vi bruker vår kunnskap og erfaring til å hjelpe deg med å finne riktige produkter og løsninger basert på din smak og dine behov.

Historien vår skriver seg tilbake til den lille butikken i Grensen 3, i en av Oslos travle handlegater. Året er 1905. Grændsen Kaffe & Theforretning var navnet på det som fort ble den mest populære og eksklusive kaffe- og tebutikken i Oslo. Bildet av en sort katt i vinduet ble med tiden ikonisk. Årene gikk, og katta ble. På folkemunne ble den lille butikken nå kalt «den sorte katta». Siden den gang har vi lært mye om hvilken rolle kaffe og te spiller i livene våre og vi jobber stadig med å finne de beste smakene til deg.

Te og kaffe har mange roller i livene våre. Det kan være et lite ritual før dagen starter. Det kan være et avbrekk i en hektisk arbeidshverdag. Det kan være et midtpunkt når gode venner samles. Det kan transportere oss til andre land og kulturer eller det kan gjøre oss mer tilstedeværende. Eller det kan rett og slett bare være en ren nytelse.

Kvaliteten på varen og hvordan den har blitt behandlet er en viktig del av å skape spesielle øyeblikk. Vi ønsker å kunne tilrettelegge for disse øyeblikkene. Gjør øyeblikket spesielt!

Her aksepteres American Express, Visa, MasterCard og Eurocard i tillegg til Byportens elektroniske gavekort.

Åpningstider

  • 10:00 - 21:00, Lør: 10:00 - 20:00, Søn: Stengt

1. etasje

Butikkens hovedmerker

Aalborg Chokoladen / Chemex / Forlife / HARIO / IWACHU / JURA / Kinto / La Praline