Brando Kids

MOTE FOR BARN TIL FORNUFTIGE PRISER

Hos Brando Kids finner du kvalitetsklær til en fornuftig pris for barn i alderen 0-14 år. Vi har praktiske barneklær til hverdags, penklær til fest, trender, friske farger og gode tilbud. Vi har jeans til en hver anledning og yttertøy til alle sesonger. Våre merker reflekterer såvel funksjon som design.

Brando Kids fører smarte, stilige og funksjonelle barneklær, og butikken har et bredt utvalg av overdeler, underdeler, yttertøy, basisklær og tilbehør. Leter du etter det nyeste av det nye, er det her du skal titte.

Brando Kids har som mål å skape bedre vilkår for miljøet, produsentene og selvfølgelig barna som skal bruke klærne, derfor er en stor andel av produktene laget i økologisk bomull, som er miljøvennlig bomull dyrket uten bruk av sprøytemidler og kunstgjødsel. Det er derfor vi har en ambisiøs strategi om å øke bruken av økologisk bomull.

Våre hovedmerker er Name it, Hummel, Levi’s, Reima, Kattnakken, Lykkeland, Sebra, Kids Only, JACK&JONES JUNIOR

Åpningstider

  • 10:00 - 21:00, Lør: 10:00 - 20:00, Søn: Stengt

2. etasje

Butikkens hovedmerker

Hummel / JACK&JONES JUNIOR / Jellycat / Kattnakken / Kids Only / Levi’s / Lil’ Atelier / Lykkeland / mp Denmark / Name it / På Stell / Reima / Sebra