DAY Birger et Mikkelsen endret til MY STUDIO

TILPASNINGSDYKTIG MOTE TIL DEN MODERNE KVINNE

DAY Birger et Mikkelsen Concept Store åpnet i 2012 i Byporten. Her finner du de tre populære danske merkene: DAY Birger et Mikkelsen, 2NDDAY og DAY et.

DAY Birger et Mikkelsen sitt mål er å skape tilpasningsdyktig mote som oppfyller ønskene til den moderne kvinne.
Her kombineres motsetninger innenfor stilspekteret: Romantikk møter minimalisme, det nedstrippede møter det utsmykkede. DAY Birger et Mikkelsen lar Østen møte Vesten, med en skandinavisk vri.

2NDDAY er Day Birger et Mikkelsens unge, moderne kolleksjon. Merkets hovedfokus er denim, skinn og skredderkunst av beste kvalitet. 2NDDAY er et studiobasert merke med rå eleganse som er delt inn i to linjer: Ready-to-wear og Denim. 2NDDAYs fremtredende konsept er et selvsikkert, forførende, enkelt og feminint design med fokus på minimalisme og perfekt passform og kvalitet.

Navnet «DAY et» kommer fra det franske ordet «et», som betyr «og» eller «noe ekstra». DAY et har alt du trenger til et liv i bevegelse: hverdagsvesker, mykt skinn, mobildeksler, yogamatter, merinoskjerf, hansker og mye mer. Alt i mange forskjellige farger, materialer, trykk og stiler.

Vi aksepterer følgende betalingskort: Visa, MasterCard/Eurocard, American Express og Diners. I tillegg kan du Vippse eller betale kontant. Du kan også benytte Universal Presentkort og Byportens gavekort.

Meld deg inn i BYPORTEN+ kundeklubb og få fast 10% rabatt på de populære 2NDDAY jeansene våre.

Vi gleder oss til å se deg i vår spennende butikk.

Åpningstider

  • 10:00 - 21:00, Lør: 10:00 - 20:00, Søn: Stengt

2. etasje

Butikkens hovedmerker

Caroline Svedbom / DAY Birger et Mikkelsen