Riccovero

URBAN OG INDIVIDUELL LIVSSTIL FOR DAME OG HERRE

Riccovero jobber kontinuerlig med å utvikle et merke som inspirerer til en urban og individuell stil. Ved å kombinere skredderarven med innovativ design, skal Riccovero skape klær med et sterkt fokus på passform, funksjonalitet og brukervennlighet.

Riccovero Man har i dag en kolleksjon som består av tidløs konfeksjon, samt tidsriktig casual wear. Som supplement til Riccovero kolleksjonen fører butikken skjerf, luer, slips, hankies og annet tilbehør fra Profuomo.

Riccovero Woman leverer produkter av høy kvalitet, med feminine og moderne snitt. I tillegg til egen merkevare fører butikken accessories fra det danske smykkemerket Pernille Corydon, samt skjerf fra Unmade Copenhagen og Montecristo.

Riccovero er en norsk merkevare som bygger på en skredderpraksis etablert på Vestlandet i 1936. To generasjoner og 50 år etter oppstart ble familiebedriften tatt til en ny dimensjon og tok navnet Riccovero. Håndverket ble kombinert med bruk av stoffer fra Italias prestisjefylte vevere. Med øye for detaljer, fokus på skredderfag og passform samt bruk av de flotteste stoffer ble DNA et til Riccovero skapt.

VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG HANDEL

Åpningstider

  • 10:00 - 21:00, Lør: 10:00 - 20:00, Søn: Stengt

2. etasje

Butikkens hovedmerker

Greater than A / Montecristo / Oroblu / Pernille Corydon / Profuomo / Riccovero