Byporten-guide: senterets beste is-destinasjoner

På en solfylt dag finnes det nesten ikke noe bedre enn å avkjøle seg med en god, kald is – og hos oss kan du spise den på mange forskjellige steder. Vi gir deg en enkel Byporten-guide til de beste is-destinasjonene på senteret.

Narvesen – senterets største utvalg av småis

Hos Narvesen i første etasje finner du et stort utvalg av småis, – faktisk så stort at butikken har hele fire iskjølere. Her finner du blant annet favoritter fra Diplom-is, Magnum og GB Glaze. I tillegg får du også kjøpt kanskje senterets fineste softis med mange forskjellige varianter av strøssel. På Narvesen Bøker & Lesestoff ved Oslo S finner du også et stort utvalg av småis, og de har også slush i mange forskjellige farger og smaker.

Egon – den etterlengtede banansplitten

Vi vet at banansplitt er en etterlengtet dessert for mange, og hos Egon får du den faktisk hele året rundt. Banansplitten kommer med de tre klassiske iskulene, vanilje, sjokolade og jordbær og friske bær på toppen. Nyt banansplitten på Egons koselige uteservering eller spis den inne i restauranten. Egon har selvfølgelig også flere typer kuleis og smakfulle milkshakes på menyen om du er i humør for noe litt enklere.

KIWI – småis på farten

Om du skal ha deg en pinneis på farten er virkelig KIWI stedet. Hos dem finner du en stor isdisk full av småis – perfekt når du skal farte avgårde, enten det er på vei hjem eller om du skal ut i byen. Her finner du både gamle favoritter og årets isnyheter fra Hennig-Olsen.

Delicia – senterets beste kuleis

Hvis du er glad i kuleis er Delicia isdestinasjonen for deg. De har et stort utvalg is fra norske Kulinaris, så her kan du prøve deg fram med mange deilige smaker. Delicia har også mange ulike toppinger, med smaker fra pasjonsfrukt til nostalgisk oboy-pulver. De har også milkshakes og frappe om du vil prøve noe annet.

Og når du først har fått isen – ta den gjerne med ut i solen og nyt det yrende bylivet utenfor.  

  • Publisert: 9. mai 2023
  • Tekst: