De beste gavetipsene til konfirmanten

Konfirmasjonssesongen er rett rundt hjørnet og mange lurer på hva man burde gi bort – vi tipser om de beste gavene til dagen, enten du er familie, venn eller en god nabo.

Konfirmasjonsgaver kan være vanskelig. Mange konfirmanter ønsker seg penger, men det er ingenting i veien med å gi bort en fin gave istedenfor. Vi har funnet frem noen konkrete gavetips du kan handle hos oss i flere prisklasser, slik at det blir enkelt å velge.

Klokker

En klokke er en klassisk konfirmasjonsgave for en grunn. Det er en gave man kan ha glede av i mange år, og kan tilpasses til både stil, anledning og personlighet. Hos Bjørklund og Gullfunn finner du mange fine klokker som er ypperlige konfirmasjonsgaver.

Smykker

Smykker er en tidløs gave som er hyggelig å gi bort, men også veldig hyggelig å få. Her er det spesielt lurt å høre hva konfirmanten ønsker seg. Et enkelt smykke i gull eller sølv, et klassisk tennisarmbånd eller en dekorativ ring er fine gaver som man kan ha lenge. 

Parfyme

Konfirmasjon kan være en hyggelig anledning til å gi bort en litt finere parfyme. Hos Fredrik & Louisa finner du et stort utvalg av både populære varianter og nisjeparfymer. Til jentene er Prada Paradoxe, YSL Libre og Valentino Born in Roma gode alternativer. Til guttene er Ralph Lauren Polo Blue, Jean Paul Gaultier Le Male og Armani Code noen populære typer. Unisexparfymer som Calvin Klein One, Tom Ford Soleil Blanc og Carner Barcelona Rock Star er gode alternativer. 

Gamingutstyr

Om du skal gi bort en gave til en gaming-interessert ungdom kan det være gøy å gå innom Kjell & Company. Et gamingheadset fra Sony, et mekanisk tastatur fra Logitech, en musematte med bakgrunnsbelysning eller en ekstra Xbox-kontroll er supre gaver som kan gi mye moro.

Bunadssølv

Mange konfirmanter får bunad til den store dagen, men uten mye tilhørende sølv – dette er gjerne noe man kjøper senere. Det er mye forskjellig tilbehør man kan ha til en bunad, og hva slags sølv man har kommer an på hvilken bunad som gjelder. Halssøljer, ørepynt, hårspenner og mansjettknapper er mindre tilskudd som er et utrolig hyggelig bidrag til en komplett bunad. Bjørklund og Gullfunn har begge et stort utvalg sølv, så her er det mye å velge i.

Lag en personlig gave

Til en minneverdig anledning som konfirmasjon kan det være ekstra hyggelig å lage en fotobok til konfirmanten. Hos CEWE Japan Photo har de egne maler for konfirmasjonsbøker som er utrolig enkle å benytte seg av og resultatet blir både personlig og fint.

  • Publisert: 25. april 2024
  • Tekst: