Derfor burde du laste ned Byporten+ nå

Har du blitt medlem av kundeklubben vår enda? I desember skjer det mange spennende ting i Byporten+, så da kan det lønne seg å laste ned appen og nyte fordelene.

Bli med i årets julekalender

I år vil julekalenderen bli gjennomført i appen, og det kommer til å bli enklere å delta enn noensinne. Du trenger kun å gå inn i appen og trykke på «delta» på dagens luke for å være med i trekningen. I kalenderen finner du en ny luke hver dag med gaver fra flere av våre butikker. Det blir kalendergaver fra blant annet Fredrik & Louisa, Gullfunn, DAY Birger et Mikkelsen, Bagorama, Lille Vinkel Sko og Lekia.

Delta på eksklusiv juleshopping

Årets eksklusive juleshopping for kundeklubbmedlemmer arrangeres 3. desember fra kl. 11–14. Da lukkes senteret og du kan handle i fred og ro. Under juleshoppingen får du tilgang til unike tilbud og muligheten til å vinne gavekort fra Byporten på til sammen kr 5000,-. Hovedpremien er på kr. 3000,-

Vinn billetter til Putti Plutti Pott

Vil du oppleve julemagien til Putti Plutti Pott og Julenissens Skjegg? Vinn billetter til musikalen i Oslo Spektrum lørdag 16. desember. To heldige vinnere får fire billetter hver, så følg med i appen framover!

Har du ikke lastet ned Byporten+ enda? Last den ned til iPhone her eller Android her. 

  • Publisert: 16. november 2023
  • Tekst: