Få din egen stylist i Byporten helt gratis

Hender det at du står og lurer på hva du skal ha på deg? Om du egentlig kler sånne korte bukser alle går med nå eller om favorittkjolen er så trendy som du vil at den skal være? Har du noen gang tenkt at det kunne vært deilig om noen bare fortalte deg hva du skulle ha på deg og at alt bare passet helt perfekt? En personlig stylist, her i Oslo, i Byporten, som kunne kle deg opp på veien mellom dag og kveld?

Vel, det finnes. Helt sant!

Hos Companys her i Byporten har de rett og slett lyttet nøye til kundene sine og sett at behovet for mer enn bare hjelp til å finne riktig størrelse er der. Vi er mange som gjerne vil ha litt ekstraservice, litt mer enn bare den vanlige «Er det noe spesielt du ser etter?».

For noen ganger har vi en stemme inni oss som roper til svar «JA! Jeg skal på en helt spesiell fest med en helt spesiell person og jeg vil se helt spesielt fin ut, men jeg ANER ikke hvordan!!! HJELP MEG!!!»

Helt personlig stylist gratis

Ut av oss kommer det et blidt og i overkant positivt «Neida, jeg bare titter litt jeg!», men sånn trenger det ikke å være. I alle våre butikker står det flinke folk klare til å hjelpe deg, og hos Companys kan du til og med booke din helt egne personlige stylist for en time – helt gratis! Du kan komme både i og utenom åpningstid – og kanskje en søndag passer best? Målet med timen er at du får hjelp til alt det du lurer på med din stil, på dine premisser!

Så neste gang du lurer på hvordan du skal ta helgen med storm eller gi deg selv det lille ekstra på jobb – bestill en time hos en av de dyktige ansatte hos Companys i Byporten. Bare send en mail med ønsket selger og tidspunkt så setter de opp en time.

Vi er helt sikre på at du blir tatt godt vare på!

stylist Byporten Rebecca

stylist Byporten Maya

  • Stikkord: personlig styling, personlig stylist, styling, stylist
  • Publisert: 11. oktober 2019
  • Tekst: