Velkommen til nye Byporten!

I 1999 åpnet vi porten for folk i Oslo sentrum. Vi åpnet for folk med god tid og folk med dårlig tid. Vi åpnet for folk som skulle rekke en buss eller en t-bane, for folk som var på vei til jobb eller fra jobb, for folk som skulle inn til byen og folk som skulle ut av byen.  

Mye har skjedd i Oslo siden den gang, men Byportens rolle har hele tiden vært den samme. Byporten har vært der når du skulle ha dagens første kaffe eller når du skulle overraske noen med blomster. Vi har vært der når du skulle kjøpe bursdagsgave til kjæresten din eller når du ville unne deg selv noe. Vi har vært der når du trengte en bok eller en bukse, når du skulle ha deg en liten matbit, og vi har vært der når du faktisk husket å kjøpe solkrem før det ble sommer.  

At vi nå åpner i ny drakt, betyr bare at vi får gleden av å tilby deg enda mer av det gode – og ønske deg velkommen til nye Byporten! Velkommen til nye butikker og nye muligheter. Til shopping, lunsj, middag og gaver. For enten du skal hjem eller på jobb, enten du skal sette deg ned eller du skal videre, enten du bor i byen eller er på besøk, enten du skal på fest eller ferie, enten du skal ha deg en svart kaffe eller en svart t-skjorte, så er Byporten der for deg. Byporten er senteret i sentrum, en portal med muligheter. Og vi er her for alt du skal. 

  • Publisert: 31. mars 2022
  • Tekst: Elisabeth Selvik Hjelle