Forandring fryder!

Nå skjer det store ting hos oss i Byporten. Forandring! Vi møter våren med flere små og store endringer. Noen butikker flytter litt på seg, noen får større lokaler og noen frisker opp litt på utseendet. Våren er jo tross alt tiden for en ny start og det lysegrønne håpet vi nå venter på!

Ny og større Chica

Vårens første store forandring var det Chica som stod for. De har bygd opp en helt ny butikk på ny lokasjon i Plan 2. Med nye løsninger og nytt inventar får de velkjente kvalitetsproduktene fra Italia og Spania.

Chica - ny butikk

Hos Chica har man fullt fokus på håndlagde sko og vesker som matcher. Produkter du bare får her og som plukkes ut helt spesielt av den familiedrevne bedriften. Vi syns den nye butikken har blitt skikkelig lekker og gleder oss til fortsettelsen!

Chica - ny butikk
Velkommen inn i ny og lekker butikk!

Life blir ny

Vår helsekostbutikk Life, i Plan 1, tyvstartet litt på våren allerede i fjor, men nå blir det nye lokalet ferdigstilt, nytt interiør er på vei og hele kjeden starter det nye året med ny logo og profil. En skikkelig ansiktsløftning hos våre helsevenner med andre ord!

Lekia på flyttefot

Fra plassen sin i yttersvingen flytter nå Lekia på seg. De fortsetter å være i Plan 1, men tar seg en tur over det lille torget mellom trapper og heiser og etablerer seg der. Men innholdet i butikken vil fortsette å være det samme, gode.

Lekia har som mål at de alltid skal ha de beste, nyeste, morsomste og mest trendy lekene for alle aldre!

Vi gleder oss til å vise deg alle nyhetene våre i løpet av høsten. Vi vet at du vil sette pris på det!

Alle butikkene holder åpent under flytting og oppussing, men det kan forekomme redusert utvalg og enkelte stengte dager. Ta kontakt med butikken om du har spørsmål!

  • Stikkord: flytting, forandring, oppussing
  • Publisert: 9. mars 2020
  • Tekst: