Hverdagsluksus med badekos

Varmt vann som omslutter kroppen. Tente lys, rolig musikk og en svak duft av eksotisk krydder. Store håndklær og tykk morgenkåpe. Glemt er dagens travle øyeblikk, hjemmekontorets ensomhet. De lange møtene og de hektiske skiftene. Det kjennes som en fjern drøm, men den trenger ikke være så langt unna. Lukk døra bak deg og nyt litt velfortjent badekos.

Høstkos med hjemmespa

Alt dreier seg om den lune, gode følelsen nå. Hvordan vi skal ta vare på oss selv, ta oss gjennom høstens mørke. Vi er mer hjemme og mer inne. Vi holder avstand. Tar få sjanser. Men vi trenger pauser! Vi trenger pusterom fra barn og ektefeller, fra jobben som plutselig er i stua og aldri blir borte. Vi trenger å ikle oss deilige plagg som en vakker Holzweiler-cardigan fra Fine Ting som gir den lille eksklusive følelsen til en helt vanlig hverdag.

Med en badebombe fra Lush får du vakre farger i badevannet. Den deilige duften omslutter deg og tar deg med langt bort fra der du er. De mykgjørende oljene pleier huden din og det eneste du trenger å gjøre er å synke ned og ligge helt i ro til vannet begynner å bli kaldt og du pakker deg inn i et Missoni Home-håndkle fra Høyer.

Et snev av luksus og badekos

Hverdagsluksusen trenger ikke badekar. Du finner den i så mange andre ting hos oss også. Hos Fredrik og Louisa får du ansiktsmasker til alle behov. Body Shop og Lush har deilige såper og mykgjørende oljer og VITA har blant annet hele serien til Korres.

For vi må fylle høstmørket med alt det fine vi kan. Grønne planter fra Floriss eller sesongens fine strå hos Kremmerhuset. Det skal glitre i gull og flomme over av mørk velur og lune pledd i disse dager og det er lov å pynte litt nå også. Det er lov, selv om julen nærmer seg.

Og selv om vi skal holde avstand og ta hensyn, så er det fortsatt mulig å få en etterlengtet manikyr og en av høstens deilige farger fra Lakkbar i Plan 2 hos oss. Her er smittevernet høyprioritet og hyllene bugner av høstens palett fra Orly.

Uansett hvordan du nyter høstens badekos, finner du alt du trenger hos oss i Byporten.

badekos
Korres dusjsåpe og body cream fra VITA, hårkur og hårolje fra Nikita Hair og Sayso Hair & Style. Dusjsåpe og håndsåpe fra LUSH, body scrub og body wash fra The Body Shop, ansiktsmasker fra Fredrik & Louisa og bord og strå fra Kremmerhuset.
  • Stikkord: badekos, høst, høstkos
  • Publisert: 3. november 2020
  • Tekst: