Julegavetipsene til den som har alt

Julen nærmer seg med stormskritt og mange er allerede godt i gang med julegavehandelen – men hva kjøper man til de som ikke ønsker seg noe? Vi har satt sammen en liten liste med våre beste gavetips på senteret for å gjøre handleturen litt enklere.

Olje, krydderblandinger og eksklusiv kaffe

Spiselige julegaver passer til alle, og kan tilpasses etter både smak og interesse. Pesto, olivenolje og unike krydderblandinger er både hyggelig å få, men også gøy å velge ut. Hos Kitch’n og Tilbords finner du mange forskjellige alternativer. God kaffe eller te er også en fin julegave – ta turen innom Black Cat Kaffe og Tehus eller Espresso House for å se utvalget. Der kan du også ta deg en velfortjent kaffepause mellom slagene og kanskje prøve deres populære nisselatte mens du er der? Om du handler til noen som foretrekker søte gaver kan du besøke Delicia og kjøpe konfektesker eller gaveposer med sjokolade, lakris eller marsipan.

Produkter til et koselig hjemmespa

Om vinteren blir huden ofte tørr og da trenger den litt ekstra fuktighet. Da er det fint å gi bort produkter til en hjemmespadag! Bodylotion, hudkrem, håndsåpe og skrubb er fine alternativer. Du finner en rekke hudprodukter hos VITA, Fredrik & Louisa, LUSH og The Body Shop.

Tøfler, pysj eller morgenkåpe

I vintermånedene er det alltid hyggelig å kunne pakke seg inn i noe mykt og deilig, og da er et par tøfler, en god flanellpysj eller en lun morgenkåpe fine julegaver. Hos Lindex og Noa Noa finner du et stort utvalg pysjer, morgenkåper og ulltøy som gjør kjølige morgninger litt bedre. Et par fine og komfortable tøfler kan du finne hos Grændsens Skotøimagazin eller hos Lille Vinkel Sko.

Gi bort en fin middag

Kjenner du noen som alltid setter pris på et hyggelig måltid? Hva med å gi bort en helaften på Egon? Du kan bestille et gavekort i restauranten og gi noen en fin opplevelse å glede seg til på nyåret. Egon er også et supert sted å sette seg ned etter handleturen, det er alltid koselig og lun stemning – perfekt når man trenger å ta en pust i bakken.

Brettspill og puslespill

Et brettspill eller et puslespill er en morsom gave for de som ikke vet helt hva de ønsker seg. En runde med Catan eller Bezzerwizzer er gøy for både store og små familier. Hos Norli, Ark og Lekia finner du brettspill og puslespill til alle aldere. 

Gode sokker og varme strømper

Sokker er en gjenganger under juletreet for en grunn – det er noe vi alle trenger sesong etter sesong. Ta turen innom MPH, Match eller Urban Pioneers for noen fine kvalitetssokker og -strømper i alle mulige farger.

Lag en personlig gave med egne bilder

Om du vil gi bort en ekstra minneverdig gave kan du ta turen innom CEWE Japan Foto og bestille noe personlig. Kanskje en hyggelig fotobok med minner fra året som har gått? Eller hva med en kalender med bilder av nære og kjære som gir glede hele neste år? Mulighetene er mange – gå innom butikken og se hvordan du kan få mest mulig ut av bildene dine!

Bestill et Byporten-gavekort

Om du har dårlig tid eller ikke blir helt enig med deg selv er et Byporten-gavekort både smart og enkelt, både for deg og mottaker. Du finner gavekort-automaten i 1. etasje mellom Norli og VITA, og det kan brukes på alle senterets butikker og spisesteder. 

Lykke til med julehandelen! Og ikke glem at det alltid er tanken som teller.

 

  • Publisert: 5. desember 2023
  • Tekst: