Kveldskos for de minste

Få ting er så fint som bittesmå mennesker som etter en lang dag endelig skal krype til køys og legges på lading. Små kropper som har løpt, luktet, opplevd, kjent på, smakt og hørt ting en hel dag, Kanskje stritter de litt imot, men når kveldsbadet er tatt og dagens siste måltid ligger godt nede i magen – da kommer den snikende; den deilige roen som lokker på søvnen.

Helt ekte, kvalitetsfylt kveldskos!

Kveldskos

Å roe ned til kvelden er ekstra godt med et deilig kveldsbad. Det varme vannet og kanskje en deilig badeolje gir selv den mest aktive sjel litt lavere puls. Man rekker det kanskje ikke hver dag, men de kveldene man får det til mellom henting i barnehage, middag, rydding, lek, kveldsmat og alt annet som helst skal skje samtidig, ja da føles det ekstra godt for både liten og stor.

Her i Byporten finner du butikker som tilbyr deilige produkter til både små og store badenymfer. Hos Lush finner du gøyale badebomber med gode oljer som passer til hele familien. I tillegg finner du mer tradisjonelle badeprodukter hos flere andre som Vitusapotek, VITA, The Body Shop og Life og ikke minst de morsomme badelekene hos Lekia. Og hos Minimin får du myke håndklær, kluter og badekåper fra Liewood som du kan pakke inn de aller minste i etter badestunden.

God natt

Og så er det bare å finne frem en deilig pysj. Kanskje en i tynn ull som holder den lille god og varm selv om dyna flyr veggimellom og aldri ligger der den skal? Eller hva med en med verdens kuleste Peppa Gris på fra Name It? Den lille rosa gledessprederen er mange smås absolutte favoritt, og tenk så deilig, å kunne legge seg sammen med sin store helt hver eneste kveld!

Hos Kremmerhuset finner du søte lamper som gir akkurat passe lys gjennom natten og hos Norli og ARK Pocket Shop hjelper de deg i jungelen av gode fortellinger og nattahistorier til alle aldere.

Og da er det kanskje bare en ting å si da?

Sov godt, lille venn…

Vi sees i morgen!

kveldskos
Avslutt kveldsstellet i gøyale nattklær med Peppa Gris og vennene hennes fra Name It
  • Stikkord: barn, barneklær, nattøy
  • Publisert: 19. november 2020
  • Tekst: