Noe nytt – og noe gammelnytt!

Det er ingen hemmelighet at det stadig skjer endringer på et kjøpesenter. Etter den våren vi har hatt i år, er det ekstra hyggelig å ønske noen nye tilskudd velkommen inn i Byporten-familien. I tillegg ser vi med stor glede på de av våre gamle, gode venner som flytter og vokser i de samme gangene som de har vært i lenge. Vi har allerede hatt en helt ny butikkåpning og en nyåpning, og flere kommer til. Og det beste er at det kommer alle kundene våre til gode!

Mappstore vokser

Lenge før våren fikk et helt nytt fokus ble det bestemt at vår danske motebutikk for kvinner, Mappstore, skulle flytte over gangen og blir mye større. Det er enda en liten stund til det vil skje, men med enda mere plass blir det også enda mer å velge i!

Mappstore fokuserer mye på jeans, der kvalitet, detaljer og passform er essensielt. Og vi vet at de ansatte på Mappstore vil gjøre alt de kan for å videreføre den gode stemningen i enda større lokaler.

Normal

Da Lekia flyttet på seg i vinter var det knyttet stor spenning rundt hvem som skulle inn i lokalene bak rulletrappa. Endelig er det avslørt og Normal har åpnet sin nye butikk på Byporten. Og det ble en butikkåpning som oste av glede og begeistring etter den lange våren.

Allerede første uken ble det klart at denne åpningen var kjempepopulær! Det har strømmet til med kunde og det har blitt jobbet hardt både tidlig og sent for å sørge for at det er nok varer til alle som kommer innom!

Butikkåpning Normal

Kitch’n

Helt mot slutten av juni fikk vi det vi mener er Norges aller fineste Kitch’n butikk i Byporten! I et lokale der man tidligere fant herreklær bugner det nå av de fineste ting til kjøkken og hjem. Rett og slett et Mekka for alle som er på jakt etter den perfekte bryllupsgaven, et nytt servise eller en ny god termos til årets Norges-ferie!

Og er det en ting vi er helt sikre på, så er det at Kitch’n-teamet står parat til å hjelpe deg uansett hva du er på jakt etter.

Butikkåpning Kitch'n

Tilbords

En butikkåpning vi virkelig ser frem til skjer i begynnelsen av august. For selv om Kitch’n nå har flyttet over på andre siden av torget i Plan 1, så blir ikke lokalet stående tomt for kjøkkenutstyr spesielt lenge! På vei inn i lokalene er nemlig en annen stor aktør på det samme markedet; Tilbords!

Hos Tilbords er de lidenskapelig opptatt av den gode stemningen mellom mennesker som hygger seg sammen rundt et bord. Servise, glass, lys og servietter; alt som skaper den gode følelsen av å være en del av noe større enn bare seg selv. Vi gleder oss til å ta imot våre nye venner – det kan aldri bli for mange av dem!

Butikken åpner 7. august 2020.

#støttbutikkeneiOslosentrum

For alle oss i Byporten har denne våren vært helt spesiell. Mange av oss har holdt stengt og vi jobber oss fortsatt sakte, men sikkert, mot ordinære åpningstider. Vi er enormt takknemlige for å se at dere, kundene våre, stadig vender tilbake til oss og vi gleder oss over å se dere igjen – hver eneste dag.

Takk for at du støtter butikkene i Oslo sentrum!

  • Stikkord: butikkåpning, nyåpning
  • Publisert: 2. juli 2020
  • Tekst: