Oppdag sesongens motenyheter i 2. etasje

Visste du at Byporten har en hel etasje dedikert til mote, klær og sko? Ta turen opp i 2. etasje denne høsten og oppdag sesongens motenyheter i fred og ro.

Finn roen i 2. etasje

Byporten er kjent for å være et senter med mye energi og høyt tempo, mye takket være den kontinuerlige strømmen av mennesker som skal gjennom senteret for å komme dit de skal. Derfor er det også mange som besøker Byporten som ikke vet at vi har en helt egen etasje dedikert til kles- og skobutikker, serveringssteder og frisør.

Selv liker vi å tenke at 2. etasje er litt som en skjult perle – et sted man kan bevege seg i sitt eget tempo og se seg rundt i fred og ro. Her finner du sterke merkevarer og et stort utvalg av forskjellige butikker. Vi har garantert noe for enhver smak.

Få med deg høstens trender

Skal vi tro ekspertene vil høstens trendbilde preges av anvendelige nøkkelplagg som kan brukes mye og i mange ulike kombinasjoner. Vi kommer til å se hvite skjorter i alle former og fasonger, svarte klassiske jakker og store skjerf som kan styles på utallige måter. Og takket være Vivienne Westwoods solide påvirkning på moteverdenen vil vi nok også se at den lune flanellskjorten er tilbake for fullt denne høsten.

Disse nøkkelplaggene finner du selvfølgelig hos oss – vi har alt fra powersuits til det møtet du gruer deg til, store strikkegensere til en kjølig kveld på terrassen og tidløse blazere til den sommerfesten som ble flyttet til oktober.

I 2. etasje finner du b.young, Brando kids, Companys, DAY Birger et Mikkelsen, Ecco, Espresso House, Fine Ting, Fransa, Grændsens Skotøimagazin, Høyer Woman, Junkyard, Krogh Optikk, Lille Vinkel Sko, Lindex, Match Man/Woman, Next to Nothing, Nikita Hair, Noa Noa, Odontia Byporten Tannlegesenter, Riccovero, Taza Taza, Urban Pioneers, Vero Moda og VILA Clothes

Og trenger du en pause fra shoppingen? Sett deg ned på Espresso House som ligger fint til i midten av etasjen. De har masse hyggelige sitteplasser der man kan nyte en god kopp kaffe. Om du er i modus for et varmt måltid kan du spise herlig indisk hos Taza Taza som ligger ved rulletrappen ved utgangen til Oslo S.

Ta turen opp i 2. etasje – du aner ikke hvilke skjulte skatter du kan finne.

  • Stikkord: byporten+, høstmote, høstnyheter, mote, nyheter, powersuit, shopping, skinnjakke, vivienne westwood
  • Publisert: 25. august 2023
  • Tekst: