Sommerens is på Byporten

Det er ingenting som slår en kald is på varme sommerdager, og hos oss finner du en rekke utsalgssteder. Derfor skal vi trekke 10 heldige kundeklubbmedlemmer som vinner 60 is hver! Last ned Byporten+ og delta innen 7. juli. Og nå – la oss ta en kikk på våre isfavoritter på senteret.

Kuleis fra Delicia

Hvis du er glad i kuleis må du gå innom Delicia. De har et stort utvalg av kuleis fra norske Kulinaris, så her kan du prøve deg fram med mange deilige smaker. Våre favoritter er Cookies & Cream og Kaffe Mocca, gjerne med litt O’boy-pulver på toppen – bedre blir det ikke! 

Haaland-is fra Hennig Olsen

Haaland-isen minner litt om Drillo-isen i både smak og utseende og er naturlig nok formet som en fotball. Isen byr på vaniljeis og karamellsaus, og er dyppet i sjokolade og crispkuler. Vi synes isen er akkurat passe stor, og smaker søtt, men likevel ikke for mye. Denne spiser vi kanskje på dager som ikke er så varme, da den smelter ganske raskt.

Splitt fra Diplom Is

Vi er skikkelig fornøyde med at denne 80-tallsklassikeren er tilbake! Splitt fra Diplom Is består av vaniljeis og en knæsj gul saftis med smak av melon. Forfriskende, søt og god samtidig – denne liker vi godt!

Sommeris fra Hennig Olsen

Denne nostalgiske pinneisen bringer fram mange hyggelige sommerminner! Smaken er klassisk, og fungerer like bra nå som på 80-tallet. Her får du en luftig sorbet med appelsinsmak med sjokolade på toppen. Lett og frisk – denne smaker aller best på stranda, synes vi!

Italiensk fruktis fra Kolonihagen

Kolonihagens fruktis er lette, forfriskende og skikkelig gode på smak. Alle variantene er økologiske, og smaker naturlig. I tillegg setter vi pris på et fargerikt alternativ for de av oss med laktoseintoleranse. Vi har prøvd både jordbær og sitron – begge er gode, men sitron er superfrisk på varme dager. 

Har du andre favoritter? Husk at hos oss finner du mange ulike varianter. 

Hos Narvesen finner du småis fra Diplom Is, Magnum og Kolonihagen. De har i tillegg både softis og slush. Hos KIWI finner du småis fra Hennig Olsen og Ben & Jerry’s. Hos Delicia finner du kuleis fra Kulinaris og hos Egon får du fløteis og sorbet i klassiske smaker.

Og når du først har fått isen – ta den gjerne med ut i solen og nyt det yrende bylivet utenfor.  

  • Publisert: 11. juni 2024
  • Tekst: