Sommertilbud: 25 % på friske og fargerike retter hos Limón

Den freshe og sunne fastfood-restauranten Limón har åpnet hos oss og tilbyr sine kunder et helt unikt tilbud denne sommeren.

Limón gir Norge en smak av Peru

Limón er et helt spesielt konsept som tilbyr frisk, sunn og fargerik mat på veldig kort tid. Menyen på restauranten er bygget rundt den tradisjonelle peruvianske retten ceviche, men tilpasset norske råvarer og smaker. Derfra ble menyen utvidet og nå finner du også pokebowls, smoothies, subs og wraps og spennende drikke i restauranten. Alle rettene er fulle av grønnsaker og serveres med fisk eller kylling eller som veganske alternativer. Her er det virkelig noe for alle!

Kos deg med sommerens tilbud

For å feire nyåpningen tilbyr Limón Byporten et unikt tilbud til sine kunder i hele juli – da får du nemlig 25 % avslag på all mat i restauranten. Ta et skjermbilde av kupongen og vis i kassen. Tilbudet gjelder kun i restauranten, og ikke på online bestilling. 

Perfekt på farten

Limón er virkelig skapt for en hektisk hverdag – de ulike rettene kan tilberedes på et par minutter og er utrolig kjekt å plukke med seg på veien. Om du har det ekstra hektisk kan du også bestille i forveien på nettet og hente maten når den er klar.

Ta turen innom Limón for en hyggelig spiseopplevelse og nyt deres fargerike og spennende retter.

  • Stikkord: ceviche, limon, mat, peru, poke, smoothie
  • Publisert: 29. juni 2023
  • Tekst: