Start julegavehandelen tidlig i år

Hva er det første som faller deg inn når du tenker på julegavehandelen? Hva ser du for deg? Tenker du, som oss, på travle folk med store poser, litt for varme jakker og hektiske roser i småstressede kinn? Det er jo sånn det pleier å være. Men i år kan det ikke være sånn. I år må vi holde avstand og sørge for at vi overholder alle smittevernsrådene vi har. Så hvordan gjør vi det da?

En mulighet er å starte julegavehandelen tidligere enn vanlig i år. Vi vet jo at det kommer og det er ingen grunn til å vente. Dersom flere begynner tidligere og ikke alle kommer på ettermiddagen, da vil det være god plass til alle i gangene hos oss. Og vi er allerede klare!

Vi er klare for julegavehandelen

Allerede i slutten av november finner du våre tradisjonelle ubetjente pakkedisker i senteret. Det nye av året er at vi samtidig har trappet opp renholdet betydelig, slik at disse diskene vaskes svært ofte gjennom hele senterets åpningstid. Det samme gjelder alle gelendre og overflater vi vet mange tar på. Vi sørger også for at det alltid er fylt opp i våre antibac-dispensere som står tilgjengelig for alle.

Alle våre butikker har et maksantall på hvor mange kunder de kan ha inne i sine lokaler til enhver tid. Det er utrolig viktig at dette antallet respekteres og overholdes, så om du ikke kan gå inn i din butikk med en gang, håper vi du har forståelse og heller venter en liten stund sånn at vi kan hjelpe deg så fort vi har plass.

Julenissens lille hjelper

Vi har alle hørt om han, Julenissens lille hjelper. Og denne førjulstiden får vi alle en ekstra mulighet til å innta nettopp denne rollen. Vi har alle en nabo som ikke lenger kommer seg like mye ut. En venn eller et familiemedlem i risikogruppa som må holde seg inne og ikke har mulighet til å få gjort alt som står på lista nå før jul. For dem er denne julestria spesielt krevende.

Hva med å gå innom og høre hva du kan bidra med? Ta med deg den lange lista over gaver som skal kjøpes, ting som skal hentes og gjør en forskjell for en som ikke selv kan bevege seg like fritt i samfunnet for tiden. For selv om det fortsatt er sånn at de aller fleste av oss tåler denne utfordringen godt, så er det noen som må skjermes mer enn andre.

Og vi lover – det er trygt å legge julegavehandelen til Byporten!

Les mer om våre smitteverntiltak her.

  • Stikkord: antibac, julegavehandelen, pakkedisker
  • Publisert: 12. november 2020
  • Tekst: