Ta en sommerpause hos oss

Ta en pause fra sol eller regn inne hos oss i sommer! Vi tipser om de hyggeligste aktivitetene du kan gjøre på senteret for å gi deg selv et velfortjent avbrekk.

Kjøl deg ned med noe kaldt å drikke 

Hvis det er for varmt til å ferdes ute i asfaltjungelen kan du komme inn til oss og nyte litt avkjølende drikke. Hos Delicia kan du få en lekker Affogato, hos Joe & The Juice kan du teste deres smakfulle Iced Lavender Latte og hos Espresso House får du en søt Frapino med smak av jordbær og vanilje. Perfekt for varme dager! Om du har mer lyst på is kan du lese om våre isfavoritter på senteret her.

Ta en hyggelig rundtur i 2. etasje

Hvis du trenger en pause fra sommerregn eller solen kan du ta turen opp i 2. etasje og ta en titt på sommersalget. Her finner du klær, sko, briller, vesker og smykker i butikker som Calvin Klein Underwear, Ecco, Krogh Optikk, MY STUDIO, Urban Pioneers og Riccovero. Er du på utkikk etter noe spesielt? Du kan se hele vår butikkoversikt her. 

Unn deg litt egenpleie 

I hverdagen kan det være vanskelig å sette av tid til å prioritere egenpleie – da er det ekstra hyggelig å gjøre det når ferien er her. Kanskje er det lenge siden du har hatt tid til å gå til frisøren? Book en time hos Cutters, Nikita Hair eller Sayso Hair & Style og frisk opp håret til sommerferien! Om du vil føle deg fresh uten en ny klipp kan du bestille en stylingtime – det får du både hos Nikita og Sayso. Om du heller vil fokusere på neglene kan du ta turen innom Lakkbar og la deg friste av deres mange neglebehandlinger. Her får du både manikyr og pedikyr – supert til føtter som skal luftes i sandaler. 

Nyt et spennende måltid 

Visste du at vi har over 15 ulike spisesteder på Byporten? Sett deg ned og slapp av med en klassisk sandwich fra Subway, lekre påsmurte baguetter fra BIT eller en frisk ceviche fra Limón. Om du vil ha et litt større måltid kan du spise indisk hos Taza Taza, en pokebowl hos Bambus Noodles eller en klassisk burger hos Egon

 

Ikke glem at vi holder åpent hele sommeren, så ta turen innom oss og nyt en deilig pause fra feriekaoset.

  • Publisert: 24. juni 2024
  • Tekst: