Ta vare på minnene i en fotobok

Gi liv til bildene

Så var den over da, sommerferien. Hvert fall for de aller fleste. Varmen er på mirakuløst vis borte, kveldene kortere og hverdagen har grepet om oss med begge hender og holder oss hardt i sitt faste grep. Det er nå vi trenger dem. Alle sommerminnene. Og gjerne i en fotobok eller i en vakker ramme på veggen.

 

Lag din egen fotobok

Å sitte og bla seg gjennom en hel sommer med sol, sjø, fjell, strand, forfriskende drikke og deilig mat kan tine det mest frosne høsthjerte. Plutselig er det som om lyden av glade barn og bølgeskvulp sniker seg inn mellom det knatrende tastaturet til kollegaen eller ungenes krangling over leksebøkene. Og det er da du skal la minnene få et liv, også utenfor telefonen og den digitale skyen.

Du skal lage din egen bok. Din egen feriefotobok!

Foto: CEWE Japan Photo

Ta minnene med deg

Men det er jo ikke bare fotobøker som minner deg på sommerens beste opplevelser. Nå kan du trykke dine fineste bilder på nær sagt hva som helst! La barna pryde mobiltelefondekselet eller heng den vakre utsikten fra ferieleiligheten på den store, tomme veggen hjemme. Lag lekre kunsttrykk i forskjellige formater eller ta med deg det fineste du vet på koppen på jobb!

CEWE Japan Photos egenutviklede system, CEWE, gir deg muligheten til å gjøre nær sagt alt du vil med bildene dine. Du kan trykke dem på ulike flater, ulike formater og la de få leve sitt eget liv. Et godt tips fra CEWE Japan Photo, er å legge inn en egen tekst på fotobokens rygg, sånn at du enkelt ser hvilket årstall eller hvilken ferie fotoboka er fra når den står i hylla hjemme.

Så glem tiden der man satt og klipte og limte i bilder man ikke helt visste man hadde tatt og ta turen innom CEWE Japan Photo hos oss i Byporten.

De hjelper deg å ta vare på bildene for alltid.

Foto: CEWE Japan Photo
  • Stikkord: bilder, fotobok, minnebok
  • Publisert: 6. august 2020
  • Tekst: