«THE POP UPS»

FUSHION

Du har sikkert hørt om pop up-butikker. Butikker som bare plutselig er der, og før du vet ordet av det, så er de borte igjen. I løpet av en litt lang uke får vi i Byporten en litt annen form for pop up! Da rykker nemlig FUSHION inn med noen av sine unge, lovende designere og kunstnere. Gjett om vi gleder oss!

 

Mote og kunst

FUSHION er et samarbeid mellom Oslo Runway og Oslo Fashion Art Festival. Sammen har de en ambisjon om å skape en helt egen mote- og kunstfestival, og nå ser det ut som drømmen er i ferd med å bli virkelighet. I perioden 28. til 30. august kan du se mer enn 25 merker, både veletablerte og helt nye, vise frem sine kolleksjoner. Flere kjente kunstnere vil ha utstillinger og du vil møte FUSHION i gallerier, varehus, på gateplan og i private hager over hele Oslo sentrum, og ikke minst i deres hovedlokasjon YOUNGS på Youngstorget!

 

Galleri Byporten

I Byporten tyvstarter vi festivalen allerede 22. august med utstitllinger i hele tre av våre lokaler. Fem unge kunstnere og designere flytter inn med sine kreasjoner under navnene DIAWÉNE, Dusty Miller Studio, Me an Mimmi, Reidun Elise Stahl og Royane. De vil vise salgsutsillinger, spennende kleskolleksjoner og «limited edition-kreasjoner» som lanseres under navnet «THE POP UPS». Senterleder Elisabeth Tapio Jensen er både spent og oppstemt: Vi heier på den norske mote- og kunstindustrien og gleder oss til lanseringen av «THE POP UPS»!

Og vi ønsker FUSHION-festivalen lykke til med alle sine arrangementer og ser frem til å følge med på alt det spennende som rører seg i kunst- og moteverdenen i Norge i dag!

Les alt om Fushion-festivalen og se hele festivalprogrammet her!

Dusty Miller Studio
  • Stikkord: design, FUSHION, kunst, mote, pop up
  • Publisert: 16. august 2019
  • Tekst: