Trend-alarm: Fargerikt glass til sommerbordet

Fargerike glass og “dopamine decor” er i vinden som aldri før og det passer perfekt til den lyse sesongen. Vi tipser om våre glassfavoritter fra senteret som blir lekre tilskudd til sommerbordet. 

Nå skal glasset være fargerikt 

Lenge har det vært minimalisme, og en enkel skandinavisk stil som har vært det store når det kommer til styling og interiør, men i det siste har dette fått en motpol, nemlig maksimalisme og “dopamine decor”. Trenden fokuserer på å skape rom som gjør deg glad ved å bruke farger og mønstre som stimulerer de positive følelsene i hjernen, akkurat som dopamin gjør. Denne sommeren har trenden også nådd spisebordene våre, og nå er det fargerikt glass som står i sentrum. Du finner et stort utvalg hos Kitch’n, Tilbords og Kremmerhuset

Et fargecomeback 

Farget glass har gjort et comeback som interiørtrend og gir en umiddelbar følelse av livlighet og glede i ethvert rom. Enten det er i form av lekre karafler eller fargesterke drikkeglass får du raskt et hyggelig og fargerikt uttrykk. 

Slik dekker du et fargerikt sommerbord 

Velg deg en fargepalett og sett sammen et bord som gjør både deg og gjestene glade.  

Fargede vin- og drikkeglass 

Sett sammen vinglass og drikkeglass i forskjellige farger for å gi en leken følelse. Om du vil ha et mer subtilt uttrykk kan du kombinere klare glass med noen få fargede glass. 

Glasskarafler og vannmugger 

Velg fargerike glasskarafler og vannmugger på bordet – disse er både funksjonelle og dekorative. 

Glasskopper- og skåler 

Bruk ulike glasskopper og små glasskåler til sauser, dipper, snacks og tilbehør. Velg ulike farger for å skape en kontrast. 

Kom innom oss og bli inspirert! Ikke glem at du også får 30 % på en hel handel på Tilbords om du er medlem av kundeklubben vår.

  • Publisert: 6. juni 2024
  • Tekst: