Våre favorittantrekk til festsesongen

Festsesongen er her og mange er godt i gang med jakten på det perfekte partyantrekket til julebordet, julefeiringen og nyttårsaften! Vi har derfor plukket ut noen av våre favoritter fra senteret som virkelig fortjener en plass på festen.

Skru opp partyfaktoren

Julen er ofte en av de morsomste sesongene å handle et antrekk til gjennom hele året. Det er mye glitter og glam, og virkelig en drøm for de av oss som elsker å pynte seg litt ekstra. Festsesongen preges ofte av klassiske farger som hvit, svart, grønn og rød, og luksuriøse stoffer som fløyel og velur. Accessoirene bærer ofte preg av det samme, som gjør at vi kan finne fram både glittervesker og glittersko, og se etter store øredobber med strass og perler. Det er bare å skru opp partyfaktoren og gjøre seg klar til å glitre gjennom de mørke kveldene!  

Denne sesongen har vi funnet fram noen komplette looks fra butikkene i 2. etasje, som gjør det både enkelt og gøy å handle et festantrekk som passer din stil.

Til paljettelskeren

Er du den som liker å glitre litt ekstra i paljetter? Style en lekker, grønn paljettkjole med en blazer og et par glitrende øreringer. Her har vi valgt å kombinere antrekket med et par klassiske chelseaboots som sikrer deg en trygg tur på dansegulvet. Hele antrekket er fra VILA.

Grønn paljettkjole fra Selected Femme
Klassisk blazer fra Selected Femme
Øreringer med perler fra PIECES
Chelseaboots fra Selected Femme

Til den elegante

Liker du unike detaljer i antrekket og at the devil is in the details? Kombiner en klassisk kjole med elegante detaljer med et par pene sko og en veske som virkelig skinner. Her har vi stylet med en søt rose i halsen som henter opp fargen fra skoene. Hele antrekket er fra Urban Pioneers.

Kjole med knyting fra Urban Pioneers
Sølvfarget veske fra Crās
Blomstapplikasjon fra Crās
Høye hæler med sløyfe fra Custommade

Til den klassiske

En klassisk dress er en stilig look til festsesongen som du kan bruke igjen og igjen. Her har vi funnet en variant i fløyel med en spiss smoking-krage, som gjør den ekstra festfin! For å få et fargeinnslag har vi kombinert looken med en sennepsgul veske. Dette antrekket er hentet fra Fine Ting og Grændsens Skotøimagazin.

Blazer og dressbukser fra Pia Tjelta hos Fine Ting
Hvit singlet fra Minimum hos Fine Ting
Skinnveske fra Jim Rickey hos Fine Ting
Øredobber og halskjede fra ENAMEL hos Fine Ting
Høye hæler fra Högl hos Grændsens Skotøimagazin

Bonus! Klassisk og moderne til herre

Det er ikke bare den gode gamle dressen som gjelder i festsesongen! En fin blazer og et par klassiske chelseaboots gir et moderne uttrykk som både er behagelig og festfint. Her har vi kombinert med en svart pologenser og et par mørke jeans for å skape en helhetlig look. Et brunt belte er fint til, men du kan også gå for en svart variant. Dette antrekket er hentet fra Ecco, Match og MPH.

Ullgenser med rollneck fra Calvin Klein hos MPH
Mønstret lommetørkle fra X-PLIZIT fra Match
Brunt belte fra Saddler hos Match
Grå blazer fra Matinique hos MPH
Svarte jeans fra Gabba hos MPH
Chelseaboots fra Ecco

 

Kos deg med festshoppingen hos oss på Byporten!

  • Stikkord: fest, festsesong, jul, julebord, mote, nyttårsaften, party, shopping
  • Publisert: 1. november 2023
  • Tekst: