Nye Byporten – enda mer mote, enda mer shopping

Nye Byporten – enda mer mote, enda mer shopping
Skal du på shopping i Oslo – enten du bor i byen eller skal på besøk – er Byporten et av stedene du bør besøke. Byporten er senteret i sentrum, og byr på enda mer av det gode; flere butikker og spisesteder, mer mote og mer inspirasjon!

En hel etasje med mote, merkeklær og tilbehør
De som er som er glad i shopping har oppdaget oss for lenge siden, og nå er det din tur. Hele 2.-etasje er full av flotte butikker med klær, sko og tilbehør fra kjente merkevarer. Her finnes det noe for kvinner og menn i alle aldere, interesser, smak, og budsjett.

Du får merkeklær som spenner fra Birger D Mikkelsen og Høyer til street wear fra Junkyard, eller ultrafeminine plagg hos Noa Noa. Vårens nye skopar finner du hos Lille Vinkel eller Grændsens Skotøimagazin. Hos BagOrama har de garantert den rette lommeboken eller den perfekte vesken til festantrekket, og hos Gullfunn og Bjørklund finner du det rette tilbehøret.

Et kjøpesenter med variasjon og særpreg
I tillegg til de store kjedene, har flere nisjebutikker flyttet inn til Byporten. Disse perlene krydrer handleopplevelsen med unikt og spennende utvalg.

I Lindex sin flaggskip-butikk får du hjelp med oppgradering av vårgarderoben av en personal shopper, og den har en second hand-avdeling med favoritter fra tidligere kolleksjoner og designsamarbeid.

Byporten – for alt du skal
En rask kaffe, spise lunsj eller klippe håret? På Byporten er muligheten mange– både i på hverdager og i helger, tidlig og sent. Hos oss plukker morgenfuglene opp kaffen på vei til jobb mens andre spiser overtidsmaten. Pendlere tar en pølse på vei til Oslo S, eller kjøper med blomster til noen som fortjener det.

Velkommen til nye Byporten – for alt du skal

  • Publisert: 22. april 2022
  • Tekst: