Vårtilbehøret vi har tro på

Våren er her og vi gjør klar garderoben for en ny sesong. Denne våren har vi lagt vår elsk på tilbehøret – fra skulpturelle øredobber til helhvite sandaler, her er de kuleste tilbehørstrendene vi har tro på denne våren.   

Aviators med 70-tallspreg

70-tallet er stadig tilbake i trendbildet og denne våren har moteverdenen virkelig funnet tilbake til de klassiske aviator-solbrillene. Disse ikoniske brillene er et perfekt tilbehør som gir ethvert antrekk litt retro glamour. Enten du foretrekker klassiske aviators med syltynn gullramme eller en mer chunky og fargerik variant, finner du garantert et par du liker hos oss.

Skulpturelle øredobber

Lenge har øredobbtrendene vært preget av klassiske øreringer i alle mulige størrelser. Nå er øredobbene blitt mer særegne og kunstneriske – så om du vil ha et par statement-øredobber denne våren burde du definitivt se til mer skulpturelle varianter. Drøm deg bort i spennende geometriske design og bland gjerne ulike farger, materialer og former.

Supersized shopper

Når det kommer til vesker denne våren er det virkelig størrelsen som gjelder. Dette er en av våre favorittrender nå og supersized shoppere er både kult og skikkelig praktisk. Store shoppers er perfekte for å pakke ned alt fra pikniktepper til treningsklær – midt i blinken for oss som har mye vi vil ha med oss. La deg inspirere av sol, sommer eller byliv og finn en som passer din stil.

Statement-hatter

Ingen vårgarderobe er helt komplett uten en ordentlig statement-hatt! Enten du går for en sommerlig variant med en stor brem eller en praktisk buckethatt, så er det enkelt å style til ethvert antrekk. I tillegg er en smart hatt også utmerket solbeskyttelse, som er ekstra viktig når solen titter fram.

Helhvite sandaler

Det blir ikke ordentlig vår uten et par helhvite sandaler. Vi er overlykkelige over at denne trenden er tilbake og gleder oss til å se freshe, lyse sandaler i bybildet igjen. De hvite sandalene kommer i mange former og fasonger, og det finnes et alternativ for alle – velg mellom alt fra minimalistiske strandsandaler eller lekre stiletter med lange snører. 

Våren 2023 blir definitivt en spennende sesong for tilbehøret, og du finner selvfølgelig alle favorittene hos oss på Byporten.

  • Publisert: 4. mai 2023
  • Tekst: