Alt til skolestart i Byporten

Så har vi kommet dit igjen; skolestart! Om ikke mange dager skal ferske skolebarn gå inn i nypolerte skolegårder over hele landet og med det kan endelig de mange små sommerfuglflokkene fra spente barnemager slippes fri.

Skolesekk

Vi er mange som husker den dagen godt. Tett inntil mamma og pappa stod vi, med stramme musefletter og vannkjemmet hår. Den nye skolesekken var stor og fortsatt ganske tom, men du verden så stolte vi var. I våre fineste skoleklær og med en god blanding av skrekkblandet fryd stod vi som tente lys og ventet på at rektor skulle rope opp akkurat vårt navn!

Mye har forandret seg, men noe vil også alltid være det samme. Heldigvis har barnas første ryggsekker fått en god oppgradering i løpet av de siste årene, og både vekt, passform og egenskaper er betydelig forbedret siden ranselens spede barndom. Det er ikke alltid like lett å få både fornuft og følelser til å spille på lag, men i våre butikker møter du ansatte som har god kunnskap til hva dere faktisk trenger!

Butikkene er klare til skolestart

Hos Norli og ARK Pocket shop får du fine sekker, gøyale blyanter og fine viskelær til de minste, mens BagOrama og Bags & Tags har sekker og vesker til de litt større også. Gode drikkeflasker finner du hos Fine ting og mph, mens Tilbords og Handysize har et stort utvalg matbokser i tillegg!

Du finner også alt av klær til skolestart hos oss. Hos både Name it og Minimin bugner det av praktisk regntøy, deilige lekeklær og myk ull som passer perfekt til høstlig lek.

Så kom til oss og få alt du trenger til skolestart på Byporten!

Vi gjør alt vi kan for å sikre våre kunder og ansatte og sørge for at høsten ikke blir like dramatisk som våren ble. Vi oppfordrer derfor alle kunder til å vise hensyn, holde avstand og være nøye med håndhygiene.

 

  • Stikkord: ryggsekk, skolesstart
  • Publisert: 6. august 2020
  • Tekst: