Høstkos med innekos

Restaurantene har nesten stengt, byen ligger stille i mørket. Det er unntakstilstand og Oslo er ugjenkjennelig der hun ligger. Det varme lyset flommer ikke ut i gatene, den trillende latteren kommer ikke når dørene går opp – og glir igjen. Vi rusler hjem og tar tilbake høstkosen. I år blir det innekos i egen stue…

Lun innekos

Noe av det fineste med høst er at man med verdens beste samvittighet kan krype inn i eget skall, dempe belysningen, dra frem alle lysestaker og lage sin egen, lune hule der verden utenfor ikke lenger betyr noe. Vi kan bruke lang tid på å lage mat, dra frem Le Creuset gryta fra Kitch’n og lage deilige høstgryter. Du vet de som koker i en liten evighet og gir trøst og trygghet? De grytene som nesten er bedre dagen etter og som man aldri får nok av.

Man kan krølle seg sammen i sofaen med et deilig pledd, en kopp te og ferske boller. Man kan omgi seg med varme, lune farger og sørge for at mangelen på dagslys blir erstattet med et indre lys.

Gjør det vakkert

For det er jo ingen grunn til å ikke gjøre det litt ekstra vakkert rundt seg nå som man ikke kan være så mye ute sammen med andre. Vi må legge alt vi syns er godt inn i begrepet «innekos», for det er DET som er viktig nå. Dekk et lekkert bord til deg og dine aller nærmeste, bestill mat fra favorittrestauranten som ikke lenger kan servere deg, men fortsatt serve deg!

Send blomster fra Floriss til de du savner, tenn lys fra Kremmerhuset for dem du tenker på. Fyll hjemmet ditt med gode dufter, vakre farger og mektig varme sånn at verden der ute ikke lenger virker så stor og skummel.

Hos oss i Byporten er det trygt å handle og vi tar alle smittevernhensyn på største alvor.

Og vi har alt du trenger for å skape perfekt innekos i høst.  

innekos
Høstblader og gresskar fra Floriss, kaffe og Kinto-kaffekanne fra Black Cat, Pukka te fra Life, frukt fra Kiwi Minipris, kanelbolle fra BIT RAW og skjærefjøl fra Kitch’n
  • Stikkord: høst, høstkos, innekos
  • Publisert: 13. november 2020
  • Tekst: