Nå finner du høstens trender på Byporten

Høsten er her og vi er klare for varme gensere, krydret kaffe og selvfølgelig sesongens nye trender! Vi gir deg tipsene til hvilke plagg du burde sikre deg i høst, enten du shopper på budsjett eller skal unne deg noe ekstra fint denne sesongen.

En klassisk og tidløs motehøst

Denne høstens trendbilde vil nok spesielt preges av årets publikumsfavoritt quiet luxury. Trenden i seg selv er ikke ny, men begrepet ble for alvor tatt i bruk tidligere i år, mye takket være modell og influenser Sophia Richie. Trenden baserer seg på å ha en minimalistisk og tidløs stil, og kan brukes om både klær, sminke og interiør. I klesveien går det ut på å investere i plagg av høy kvalitet, med klassiske snitt som kan vare år etter år.

En avart av quiet luxury er business dressing, som baserer seg på mye av det samme, her er fokuset antrekk som passer til arbeidshverdagen. Noen typiske nøkkelplagg for begge trendene er klassiske skjorter, anvendelige blazere og kvalitetssko av skinn.

Kraftige rødfarger og preppy loafers

Andre trender som vi også kommer til å se mye av i høst er blant annet klær, vesker og sminke i det som har blitt kåret til årets høstfarge – rød. Rødfargene vi kommer til å se vil være kraftige, gjerne med litt oransje toner.

Skjerf er naturligvis også en viktig del av høstmoten, og du finner myke og frynsete skjerf i flere av våre butikker nå. Ekstra store skjerf, eller blanket scarfs, blir nok aller størst og byr på en deilig og god følelse når morgningene begynner å bli ekstra kjølige.

På føttene vil vi se en kjærkommen klassiker, nemlig loafers. Disse skoene er selve definisjonen på komfort, og gir antrekket et preppy og sammensatt uttrykk. Loafers finner du i alle mulige varianter og farger, enten du skal bruke de hjemme eller ute på byen. I tillegg vil vi få et gjensyn med cowboy-bootsene denne høsten som passer utmerket til våte og kjølige dager.

Og du finner selvfølgelig alle høsttrendene hos oss – bare ta rulletrappen opp i 2. etasje for å oppleve en hel verden av spennende nyheter!

Vil du vinne en av høstens kuleste jakker? Delta i vår høstkonkurranse her.

Sikre deg sesongens nøkkelplagg – velger du budsjett eller luksus? 

Noen plagg er rett og slett must haves om høsten, men det kan være vanskelig å bestemme hvor mye man skal investere i et nøkkelplagg, spesielt om man har flere ting på ønskelisten. For å gjøre handleturen ekstra enkel har vi laget en rask guide med like plagg i to ulike prisklasser – da kan du sammenligne og velge det som passer for deg, enten det er på budsjett eller om du går for luksusvarianten. Hvilken passer best for deg? 

Budsjett

Svart veske fra Bagorama – 599,- Jeans fra Lindex – 599,- Skjerf fra Junkyard – 99,- Svart kåpe fra Junkyard – 1499,- Smykker fra b.young – 298,- pr stk Boots fra Grændsens Skotøimagazin – 899,- Rosa strikkegenser fra VILA Clothes – 599,- Hansker fra Bagorama – 419,- 

Luksus

Veske fra Companys – 3995,- Jeans fra Companys – 1299,- Skjerf fra Høyer Woman – 999,- Svart kåpe fra Day Birger et Mikkelsen – 3600,- Smykke fra Høyer Woman – 2600,- Boots fra Lille Vinkel Sko – 3498,- Rosa strikkegenser fra Høyer Woman – 2299,- Hansker fra Companys – 799,- 

Kom innom og ta deg en velfortjent høsthandel hos oss! Du kan lese mer om alle butikkene i 2. etasje her.

  • Stikkord: budsjett, budsjett vs luksus, høst, høstmote, nøkkelplagg, preppy, quiet luxury, shopping, trend
  • Publisert: 12. oktober 2023
  • Tekst: