Reis til Byporten – midt i hjertet av Oslo

I det Oslo begynner å våkne kan vi kjenne det hos oss. Togene som romler litt der nede et sted. T-banene som sender ut søvnige Oslo-boere som gnir natta ut av øyekroken mens de beveger seg opp til overflaten. Bussene og trikkene sniker seg gjennom sentrumstrafikken og hilser oss der de passerer på nesten alle kanter. En gatefeier gjør torget rent og sola speiler seg i vinduene våre. Reis til Byporten og kjenn følelsen av en by på randen av en ny dag!

Se byen våkne

Inne i Scandic Byporten begynner det å bevege på seg. En pute faller på gulvet, bare føtter settes prøvende ned på gulvet. På BIT Union er bakerovnen snart varm, hos Kiwi legges frisk frukt opp i hyllene. Det er fortsatt stille i gangene våre, men vi kjenner at en ny dag er på vei.

Hos oss kan du synke ned i en stol og la morgenen sveve av gårde mens du ser på. Sett deg ved et vindusbord hos Egon Byporten og legg dagens planer mens byens butikker åpner dørene.

Reis til Byporten

Som et samlingspunkt for all kollektivtransport kommer du enkelt frem til oss. Det er nesten som om alle veier fører til våre dører. Du kan parkere hos oss, i vårt parkeringshus. Der nede finner du også Vys Bybiler hvis du plutselig trenger en bil.

Hver dag, nesten hele døgnet kommer og går det folk til oss. Hver eneste dag tar vi imot og viser vei videre. Fra oss ligger Oslo åpent for deg.

Så start dagen hos oss. La Byporten være utgangspunktet for en dag i hovedstaden. Ta bussen til Bygdøy eller t-banen til Holmenkollen, se ned på Operaen eller drøm deg bort til Aker Brygge. Alt er innenfor rekkevidde og ingenting er langt unna.

For den lille, store byen som byr på alt begynner hos oss!

Finn ut hvordan du kommer til oss på ruter.no eller i Ruters reiseapp og husk avstand og håndvask!

  • Stikkord: #StøttButikkeneiOsloSentrum, kollektivtransport, parkering
  • Publisert: 30. juni 2020
  • Tekst: