Senteret er åpent i dag: 11:00 - 17:00Stengt nå

Tipsene som gjør feriestarten litt bedre

Det er ferietid og mange av oss skal ut på reise. Vi reiser mer enn noen gang og utviklingen av reisetilbehør er enorm! Det dukker stadig opp nyvinninger som gjør turen enklere, lettere og mer behagelig. Det aller viktigste du husker på er uansett å nyte ferien du har ventet på, men for å være helt sikker på at den går smertefritt for seg har vi snakket med Handysize og Bags & Tags for å få de aller beste tipsene til reisen!

Pakk riktig

Enten du skal være borte en helg eller flere uker, er det viktig å ha med seg rett ting til rett sted. Mange pakker med seg halve garderoben, mens andre ser ut til å klare seg med stort sett ingenting på tur. Uansett hvilken kategori du tilhører har vi satt opp noen viktige punkter du burde tenke på:

  1. Pakkeliste! Vi vet at du vet det, men skriver du en liste på forhånd så minimerer du sjansen for stressende feilpakking betraktelig!
  2. Mix and Match! Pakk ned klær som kan passe sammen, så unngår du å måtte ta med deg et helt nytt antrekk for hver dag. Husk også å tenke på hvilke sko du skal ha med når du pakker. Ferie betyr ofte mange severdigheter og flere tusen skritt hver dag, så skotøyet er viktig!
  3. Ikke pakk mer enn du får plass til i en koffert – det gjør livet ditt veldig mye enklere på flyplassen.
  4. Pakk alt i vakuumposer, så får du utnyttet plassen i kofferten optimalt!
  5. Gjør reisen langt mer behagelig med ørepropper og nakkepute!
  • Stikkord: fly, flyreise, reise
  • Publisert: 19. juni 2019
  • Tekst:

Logg inn