Tipsene som gjør feriestarten litt bedre

Feriestarten er her for mange av oss og i år tilbringer vi ferien i Norge. Det betyr jo ikke at det ikke skal pakkes for hele familien med små og store, til biltur eller teltur. Det dukker stadig opp nyvinninger som gjør turen enklere, lettere og mer behagelig. Det aller viktigste du husker på er uansett å nyte ferien du har ventet på, men for å være helt sikker på at den går smertefritt for seg har vi snakket med Handysize og Bags & Tags for å få de aller beste tipsene til reisen!

Pakk riktig

Enten du skal være borte en helg eller flere uker, er det viktig å ha med seg rett ting til rett sted. Mange pakker med seg halve garderoben, mens andre ser ut til å klare seg med stort sett ingenting på tur. Uansett hvilken kategori du tilhører har vi satt opp noen viktige punkter du burde tenke på:

  1. Pakkeliste! Vi vet at du vet det, men skriver du en liste på forhånd så minimerer du sjansen for stressende feilpakking betraktelig!
  2. Mix and Match! Pakk ned klær som kan passe sammen, så unngår du å måtte ta med deg et helt nytt antrekk for hver dag. Husk også å tenke på hvilke sko du skal ha med når du pakker. Ferie betyr ofte mange severdigheter og flere tusen skritt hver dag, så skotøyet er viktig!
  3. Ikke pakk mer enn du får plass til i en koffert, sekk eller bag – det gjør livet ditt veldig mye enklere enten du skal fly eller bo en uke i bobil.
  4. Pakk alt i vakuumposer, så får du utnyttet plassen i kofferten eller sekken optimalt!
  5. Gjør reisen langt mer behagelig med ørepropper og nakkepute!

Med våre tips tar du feriestarten med storm og sørger for at alt det praktiske er på stell før dere setter av gårde på nye eventyr!

 

  • Stikkord: ferie, fly, flyreise, reise
  • Publisert: 19. juni 2019
  • Tekst: