Utekos i høsten med Byporten

Nå er høsten på sitt aller vakreste, aller villeste! Været skifter så ofte at vi nesten ikke klarer å følge med. Elvene i Oslo flommer over og fossene nedover Akerselva freser frådende til alle som våger seg ut i det beksvarte høstmørket. Det er tid for skikkelig utekos med de vi har nærmest. Pakket inn i sesongens deilige ullskjerf, varme jakker og kule luer.

Litt ekstra til far

Med høsten kommer også november. En lang og mørk måned for mange. Men det er også måneden der alle landets fedre får skinne litt ekstra. Andre søndag i november, hvert eneste år, våkner pappaer over store deler av verden opp til frokost på senga, rørende vakre hjemmelagede kort, små kjærlighetserklæringer og flyktige barnekyss.

Og hva med lue og skinnhansker fra mph|milesperhour eller et Jean Paul skjerf fra Match? Frokostkaffen kjøper du fra Espresso House, servert med en bit Cemo sjokolade fra Kitch’n. For pappaer fortjener også å skjemmes bort. Ikke bare denne ene dagen i den ellers så mørke måneden, men med noe som varmer gjennom hele høsten. Hos oss bugner det nå av varme jakker, deilige ullgensere og tøffe sko som tåler all slags vær og timevis med utekos!

Høstkos med utekos

Men så var det dette med den vakre høsten da. Den du finner ute. Det er ingenting som slår de fargesprakende trærne. Den gnistrende frosten på falne blader på bakken en tidlig morgen. Når sola treffer iskalde kinn etter en lang høsttur ute og man setter seg ned med Stanley-termosen fra Handysize full av kakao og de deiligste kanelbollene fra BIT tas opp av sekken. Vi trenger disse pusterommene. Disse øyeblikkene med streif av dagslys før høstmørket sluker oss fullstendig i noen uker. Disse dagene der vi fortsatt kan være ute, sammen.

Og kanskje kan vi bare være i egen bakgård, på egen balkong eller i egen hage, men vi kan være sammen med våre nærmeste. Så kanskje det er det vi skal fokusere på nå. Høstkos sammen, ute eller inne. Sammen eller alene.

Uansett finner du alt du trenger til en dag med nydelig utekos hos oss i Byporten.

utekos
Hun er god og varm i Va Vite-parkas fra Match, Holzweiler skjerf fra Fine Ting, Aaltonen sko og skinnhansker fra Chica, Samsøe Samsøe jeans fra Companys. Han har på seg parkas og skjerf fra Urban Pioneers, Jean Paul bukse, Redford skjorte og genser fra Match, Blackstone sko fra Lille Vinkel Sko, skinnhansker fra mph|milesperhour Stanley termos fra Handysize, Lycke bag fra BagOrama og farlig gode kanelboller fra BIT
  • Stikkord: høst, høstkos, høstmote, utekos
  • Publisert: 3. november 2020
  • Tekst: