Tid for julekalender

Så er vi i midten av november og adventstiden og første luke i årets julekalender nærmer seg med sjumilssteg – det kan hvert fall kjennes sånn ut! Mange kjenner på savnet av noe normalt og vi kryper inn i hjemmene våre og tenner lys mens vi ser ut på verden.

Julekalender for enhver smak

For mange er en julekalender selve symbolet på ventetiden. Små pakker som henger fristende på rad og rekke, nøye utplukket og standhaftig samlet gjennom flere uker. 24 små poser med hemmelig innhold som stadig minker og tar oss nærmere den store dagen. Og det finnes omtrent like mange meninger om julekalendere som det finnes barn og voksne. Det er tradisjon og koselig å forberede, det er dyrt og helt unødvendig, man må ha en stor eller man klarer seg fint med en liten.

Vi skal på ingen måte ta side i den debatten, men vi kan fortelle deg litt om hva du finner hos oss – om du fortsatt ikke har bestemt deg for kalenderinnholdet i ditt hjem i år!

Ferdigpakket pakkekalender

julekalender Byporten

I mange av våre butikker finner du små og store varianter av ferdigpakkede julekalendere. En av de aller mest populære står utstilt hos The Body Shop og formelig bugner av deilige produkter. Her finner du kalenderen til den som fortjener å skjemmes bort etter alle kunstens regler, hun som fortjener en ekstra spennende førjulstid eller de unge som er akkurat litt for gamle til kinderoverraskelser.

Andre som har ferdige kalenderløsninger er Lush med sin «12 Days of Christmas», Fine ting har en smaksbombe fra Lakrids, Life  og Black Cat har kalendere med nydelig te og hos CEWE Japan Photo kan du lage din egen billedkalender. I tillegg finner du en rekke ulike kalendere hos Fredrik & Louisa, Høyer Woman, Narvesen, KIWI, Normal, Tilbords, Vitusapotek og Nespresso.

Julekalender Byporten

Selvgjort er velgjort

Å lage egen kalender er for mange en handling fylt med kjærlighet og omtanke. Små gaver som passer perfekt til mottakeren. Ting de trenger eller ting de fortjener. Ting som smaker eller gjør godt, som underholder eller bare rett og slett korter ned ventetiden. Og hos oss finner du alt du trenger til nær sagt hvem som helst i familien.

Hos LEKIA finner du selvsagt masse leker og hos Ark Pocket Shop finner du enda flere og deilige bøker i tillegg til kalendere. Hos Kitch’n finner du superdingser til alle og enhver og hos Handysize finner du alt til den reiselystne. Kremmerhuset har både poser til pakkene og kalendergaver til den interiørinteresserte, godtemomsen og de julegale. Du kan kjøpe gavekort på kaffe eller mat eller gå for sokker, truser, luer eller skjerf – ja vi har virkelig ALT en kalender trenger!

Julekalender Byporten

Men for mange handler ventetiden om nettopp det; å vente. Dagene frem mot jul er til ettertanke, til å finne roen. Hos Norli finner du for eksempel bøker med et kapittel for hver dag. En historie som tar deg i hånda og følger deg gjennom hele advent. Kanskje det er det dere skal telle ned med i år?

Og om du fortsatt ikke har bestemt deg – ta turen innom oss!

Du har fortsatt noen dager igjen og vi har alle mulighetene for deg.

  • Stikkord: adventskalender, julekalender, kalendergaver
  • Publisert: 11. november 2020
  • Tekst: