Senteret er stengt i dag

Tid for julekalender

Så er vi i midten av november og adventstiden og første luke i årets julekalender nærmer seg med sjumilssteg – det kan hvert fall kjennes sånn ut! Det første snøfallet har strødd små fnugg av julestemning og både barn og voksne begynner å kjenne på den bittelille kriblingen som ofte melder seg på denne tiden.

Julekalender for enhver smak

For mange er julekalenderen selve symbolet på ventetiden. Små pakker som henger fristende på rad og rekke, nøye utplukket og standhaftig samlet gjennom flere uker. 24 små poser med hemmelig innhold som stadig minker og tar oss nærmere den store dagen. Og det finnes omtrent like mange meninger om julekalendere som det finnes barn og voksne. Det er tradisjon og koselig å forberede, det er dyrt og helt unødvendig, man må ha en stor eller man klarer seg fint med en liten.

Vi skal på ingen måte ta side i den debatten, men vi kan fortelle deg litt om hva du finner hos oss – om du fortsatt ikke har bestemt deg for kalenderinnholdet i ditt hjem i år!

Julekalender Body Shop
Julekalenderen Luxury fra The Body Shop

Ferdigpakket pakkekalender

I mange av våre butikker finner du små og store varianter av ferdigpakkede julekalendere. En av de aller mest populære står utstilt hos The Body Shop og formelig bugner av deilige produkter. Her finner du kalenderen til den som fortjener å skjemmes bort etter alle kunstens regler, hun som fortjener en ekstra spennende førjulstid eller de unge som er akkurat litt for gamle til kinderoverraskelser.

Andre som har ferdige kalenderløsninger er Lush med sin «12 Days of Christmas», Fine ting har en smaksbombe fra Lakrids, Life har kalendere med nydelig te og hos CEWE Japan Photo kan du lage din egen billedkalender.

Deilig kalender fra Lakrids finner du hos Fine ting

Selvgjort er velgjort

Å lage egen kalender er for mange en handling fylt med kjærlighet og omtanke. Små gaver som passer perfekt til mottakeren. Ting de trenger eller ting de fortjener. Ting som smaker eller gjør godt, som underholder eller bare rett og slett korter ned ventetiden. Og hos oss finner du alt du trenger til nær sagt hvem som helst i familien.

Kalenderposer Kremmerhuset
24 kalenderposer i rødt eller grønt fra Kremmerhuset

Hos LEKIA finner du selvsagt masse leker, hos Tanum og Ark Pocket Shop finner du enda flere og deilige bøker i tillegg. Hos Teknikmagasinet, Kitch’n og Enklere Liv finner du superdingser til alle og enhver og hos Handysize finner du alt til den reiselystne. Kremmerhuset har både poser til pakkene og kalendergaver til den interiørinteresserte, godtemomsen og de julegale. Du kan kjøpe gavekort på kaffe eller mat eller gå for sokker, truser, luer eller skjerf – ja vi har virkelig ALT en kalender trenger!

Så om du fortsatt ikke har bestemt deg – ta turen innom oss!

Du har fortsatt noen dager igjen…

Kalender med 12 gaver fra Lush
  • Stikkord: adventskalender, julekalender, kalendergaver
  • Publisert: 14. november 2019
  • Tekst:

Logg inn